Dutch (nl-NL)
Hoogenboom Logies

Landelijk logeren

Onze gastenverblijf is gevestigd centraal in Nederland, midden in het Groene Hart tussen de vestingstadjes Montfoort en Oudewater in het voormalig buurtschap Willeskop. Gelegen aan de N228 hebben wij een optimale verbinding met de snelwegen A12 en A2 zodat plaatsen als Utrecht en Amsterdam, maar ook Gouda en Woerden snel te bereiken zijn! Jaarbeurs Utrecht is binnen 30 min. te bereiken. Er is een bushalte voor de deur en wij hebben ruime (gratis) parkeergelegenheid naast het gastenverblijf. Kortom: voor zowel de toerist als de zakelijke gast is Hoogenboom Logies het aangewezen adres om te overnachten! Vrijgezellenfeesten zijn bij ons niet toegestaan.Vrijgezellenfeesten zijn bij ons niet toegestaan.  

Ontdek meer

  • Zakelijke meeting

    U kunt bij ons ook terecht voor een kleine (zakelijke) meeting/ bijeenkomst tot max. 10 personen. Eventueel kunt u uw meeting afsluiten met een diner in één van de nabij gelegen restaurants. Neemt u contactmet ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het is een super netjes gastenverblijf. Je zit heerlijk vrij maar bent met de bus binnen een uurtje in Utrecht of Gouda. Je hebt alle ruimte en iedere kamer heeft een eigen badkamer met toilet. Zeker een aanrader!
Super netjes!
Centraal en mooi gelegen, comfortabel, schoon en functioneel gastenverblijf naast de boerderij, waar vooral de kinderen vrij konden bewegen. Gastvrijheid, servicegerichtheid, voldoende recreatie- en eetgelegenheid. Een niet misteverstane aanrader.
Aanrader!
Met onze Klaverjasclub van 12 personen hebben we een heerlijk weekend gehad in Gastenverblijf Hoogenboom. Prachtige, luxe kamers, gezellige huiskamer en vide en midden tussen de koeien, die regelmatig langskomen.
Prachtige, luxe kamers
Het hele plaatje klopte. Alles dat wij mochten verwachten op basis van de foto's en omschrijving is waar gebleken.
Alles klopte
Een super mooi verblijf, een super netjes welkom. Mooi genoten van de rust en het lekkere verblijf. Alles was goed voor elkaar. Genoeg bestek, genoeg handdoeken. Kortom : een verblijf om iedereen aan te raden
Super
Het huis is heerlijk. Ligt achter de boerderij, maar wel helemaal vrij. Fantastisch uitzicht. De kamers zijn ruim, met een eigen badkamer. Het huis is zeer schoon & prima voor groepen. Beneden de keuken, een grote tafel, gashaard en bankje. Boven een zithoek en tv. Wifi functioneert prima. Heel lekker huis!
Geweldig uitzicht. Super schoon. Heerlijke bedden. Gastvrijheid top
Contact

Hoogenboom Logies

Adres: Willeskop 85, 3417 MC Montfoort

Telefoon: +31 (0)6 13 27 34 93

E-mail: info@hoogenboomlogies.nl